+302661093317 Δασσιά, Κέρκυρας delivinowinesspirits@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Wine tasting
Delivino wines & spirits - Κάβα Ποτών - Γευστικές Δοκιμασίες - Κέρκυρα

 

Καλωσορίσατε στην απόλυτη εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού στο Delivino wines & spirits στη Δασιά της Κέρκυρας. Η αγάπη μας για το κρασί μας οδήγησε στην απόφαση να αναδείξουμε την πολυδιάστατη φύση του, καθιστώντας το τον πρωταγωνιστή της επιχείρησής μας.

Στο Delivino wines θα βρείτε μια εκλεκτή συλλογή ελληνικών κρασιών, με έμφαση σε μικρά οινοποιεία ανά την Ελλάδα, καθώς και σε φυσικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά. Η έκθεσή μας περιλαμβάνει επίσης εκλεκτά ξένα κρασιά και οινοπνευματώδη.

Για εσάς που επιθυμείτε μια πιο εξαιρετική εμπειρία, διαθέτουμε ένα πρωτοποριακό σύστημα Coravin, το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ποτήρι του κρασιού σας χωρίς να χάνεται η γεύση και τα αρώματά του.

Ακόμη, προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία wine tasting, κατάλληλη για κάθε επίπεδο γνώσης και γούστο. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες wine tasting, καθώς οι οινογνώστες μας θα σας καθοδηγήσουν μέσα από τον κόσμο του κρασιού, ενώ το κάθε tasting συνοδεύεται από εκλεκτά πιάτα που ενισχύουν την απόλαυση κάθε γουλιάς.

Το wine tasting συνήθως γίνεται κατόπιν κράτησης, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
     
 

Επισκεφθείτε μας και αφεθείτε στη γευστική απόλαυση του κρασιού, ανακαλύπτοντας τον πλούσιο κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων που κρύβει κάθε φιάλη. 

 
     
     
    2661093317