+302661093317 Δασσιά, Κέρκυρας delivinowinesspirits@gmail.com
Delivino wines & spirits

Delivino wines & spirits

Το Delivino wines & spirits στη Δασιά της Κέρκυρας άνοιξε τις πόρτες του το 2018 από τους, Λινοσπόρη Αλέξανδρο και Λόλα Τρύφωνα. Η αγάπη τους για το κρασί αντικατοπτρίζεται στις οικογενειακές τους παραδόσεις, καθώς και στις παιδικές τους αναμνήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για εκείνους, το κρασί είναι περισσότερο από ένα απλό ποτό. Είναι το κλειδί για επιτυχημένες και φιλικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Η απόφασή τους να εστιάσουν στον κόσμο του κρασιού οδήγησε στο άνοιγμα του Delivino wines.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η βασική τους αποστολή είναι να προβάλουν και να διαδώσουν τον ελληνικό αμπελώνα σε όλο τον κόσμο. Στο κατάστημα θα βρείτε μια εκλεκτή συλλογή ελληνικών κρασιών, με έμφαση σε μικρά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κάβα μας

Η Κάβα μας

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την αγορά κάβας, όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά πριν την αγορά τους, καθώς και τη δυνατότητα να καθίσουν στην άνετη αίθουσα του καταστήματος και να απολαύσουν ένα ποτήρι ή μια φιάλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μερικές απο τις ετικέτες

Μερικές απο τις ετικέτες

Στην κάβα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών, με έμφαση σε μικρά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα, καθώς και σε φυσικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά που επιλέγονται με μεγάλη προσοχή.