+302661093317 Δασσιά, Κέρκυρας delivinowinesspirits@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Η Κάβα μας
Delivino wines & spirits - Κάβα Ποτών - Γευστικές Δοκιμασίες - Κέρκυρα

 

Καλώς ήρθατε στην κάβα του Delivino wines & spirits στη Δασιά της Κέρκυρας, έναν προορισμό αφιερωμένο στην ανακάλυψη του πλούσιου ελληνικού αμπελώνα και στην εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Στην κάβα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών, με έμφαση σε μικρά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα, καθώς και σε φυσικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά που επιλέγονται με μεγάλη προσοχή για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών μας. Επιπλέον, διαθέτουμε επιλεγμένα ξένα κρασιά και οινοπνευματώδη.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την αγορά κάβας, όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά πριν την αγορά τους, καθώς και τη δυνατότητα να καθίσουν στην άνετη αίθουσα του καταστήματος και να απολαύσουν ένα ποτήρι ή μια φιάλη από τη λίστα των 30 προσεκτικά επιλεγμένων κρασιών μας, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν με πλατό εκλεκτών τυριών και αλλαντικών από όλη την Ελλάδα.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Στην κάβα μας, επιπλέον, θα βρείτε μια εξαιρετική επιλογή εκλεκτών πούρων, όπως τα Romeo Y Julieta, Cohiba Robustos, Diplomaticos, Toscanello, Davidoff Winston Tsortsil Robusto και πολλά άλλα. Αυτά τα πούρα διατίθενται είτε σε κασετίνα είτε μεμονωμένα, τα οποία φυλάσσονται σε συντηρητή-βιτρίνα, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα και απολαυστική εμπειρία για τους λάτρεις των πούρων και του καλού κρασιού.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Στο Delivino wines & spirits ασχολούμαστε κυρίως με ιδιώτες, παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και δημιουργώντας εξειδικευμένους καταλόγους κρασιών για τους πελάτες μας. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσία παράδοσης από το κέντρο του νησιού έως τη βόρεια περιοχή.

 
     
     
    2661093317