+302661093317 Δασσιά, Κέρκυρας delivinowinesspirits@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Delivino wines & spirits
Κάβα Ποτών - Γευστικές Δοκιμασίες - Κέρκυρα

 

Το Delivino wines & spirits στη Δασιά της Κέρκυρας ανοίχτηκε το 2018 από το ζευγάρι, Λινοσπόρης Αλέξανδρο και Λόλα Τρύφωνα. Η αγάπη τους για το κρασί αντικατοπτρίζεται στις οικογενειακές τους παραδόσεις, καθώς και στις παιδικές τους αναμνήσεις από τους τρύγους στα αμπέλια που υπήρχαν εδώ και τρεις γενιές. Για εκείνους, το κρασί είναι περισσότερο από ένα απλό ποτό. Είναι το κλειδί για επιτυχημένες και φιλικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους.

Η απόφασή τους να εστιάσουν στον κόσμο του κρασιού οδήγησε στο άνοιγμα του Delivino wines, ένα κατάστημα γεμάτο θετική ενέργεια. Βρίσκεται στη Δασιά, έναν προορισμό της Κέρκυρας που είναι εξαιρετικά δημοφιλής με τους τουρίστες. Η βασική τους αποστολή είναι να προβάλουν και να διαδώσουν τον ελληνικό αμπελώνα σε όλο τον κόσμο. Στο κατάστημα θα βρείτε μια εκλεκτή συλλογή ελληνικών κρασιών, με έμφαση σε μικρά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, προσφέρουν φυσικά, βιολογικά, βιοδυναμικά και vegan κρασιά, τα οποία επιλέγουν με μεγάλη προσοχή. Επίσης, διαθέτουν επιλεγμένα ξένα κρασιά και οινοπνευματώδη.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Υπηρεσίες:

 

 

Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν μια κάβα όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά πριν την αγορά τους. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν στην αίθουσα του καταστήματος και να απολαύσουν ένα ποτήρι ή μια φιάλη από τη λίστα των 30 επιλεγμένων κρασιών, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν με εκλεκτά τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, το Delivino διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα Coravin, που επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί χωρίς να ανοίξουν ολόκληρη τη φιάλη, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα και τη γεύση του κρασιού. Επιπλέον, προσφέρουν εμπειρίες wine tasting σε τρία επίπεδα με διαφορετικό αριθμό κρασιών, συνοδευόμενες από εκλεκτά εδέσματα. Η κράτηση είναι συνήθως απαραίτητη για την εμπειρία αυτή.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Η εξυπηρέτηση είναι κυρίως προς ιδιώτες, με μια μικρή λίστα επιλεγμένων πελατών, στους οποίους παρέχουν προσωπική εξυπηρέτηση και δημιουργούν εξατομικευμένους καταλόγους κρασιών. Επιπλέον, προσφέρουν υπηρεσία παράδοσης από το κέντρο του νησιού έως τη βόρεια περιοχή.

 
     
     
    2661093317